HATAY’DAKİ VOLEYBOLCU KIZLARIN ‘GÜNEŞ’İ!

HATAY’DAKİ VOLEYBOLCU KIZLARIN ‘GÜNEŞ’İ!

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldızlarından Zehra Güneş, 6 Şubat depreminde 8 sporcusunu kaybeden Hatay Voleybol Takımı’na yaptığı bağışın önemini anlattı.

Bir youtube kanalına açıklama yapan Güneş, ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışma programının Cumhuriyet Bayramı özel programında kazandığı 300 bin lirayı depremde vefat eden ve hayali Zehra Güneş olmak olan 14 yaşındaki Ceren Topal’ın takımı Hatay Voleybol Takımı’na bağışlayarak, daha çok küçük kızın hayatına dokunmak istediğini ifade etti.

DESTEKLERİNİ SÜRDÜRECEK

Aynı zamanda, Türk sporuna katkı sunacak voleybolcuların yetişmesine de destek olduğunu söyleyen Zehra Güneş, ”Kim Milyoner Olmak İster çok güzel bir işti. Aslında katılıp katılmamakta çok kararsızdım. Kazandığım parayı istediğim bir yere bağışlayabileceğimi söylediklerinde direkt aklıma Hatay geldi. Benim hayranım olan Ceren’in takımına bağışta bulunmayı tercih ettik. Umarım bu parayla orada yetişen küçük kız çocuklarının elinden tutup, hayatlarına ufak bir ışık kondurabiliriz. Ve onları ileride Türk bayrağını çok iyi bir yerde temsil ederken izleyebiliriz, bu da beni dünyanın en mutlu insanı yapar” dedi. Kulüp antrenörünün deprem sonrası yaptığı paylaşımla Ceren’den haberdar olan ve daha sonra çıktığı ilk maçı Polonya ekibi LKS Commercecon LODZ karşılaşmasına sırtında “Ceren” yazılı formayla çıkan Filenin Sultanı Güneş, takımla kurduğu manevi bağ doğrultusunda desteğini sürdürüyor.

HATAY’DAN GÜNEŞ’E TEŞEKKÜR

Takım antrenörü Mehmet Pekmez de, Zehra Güneş’i artık sadece milli sporcu değil kulübün ve ailelerinin bir mensubu olarak gördüklerini belirterek, “Keşke Ceren Topal gibi sporcularımızı kaybetmemiş olsaydık. Keşke bu afet olmamış olsaydı. Ama oldu, yaşadık kötü günlerdi. Zehra Güneş’in yaşananlardan sonra yanımızda olması, bizi hatırlaması çok güzel, ince bir davranış. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Onun maddi olarak yanımızda olmasından öte kızlarımızın yanında olması, elinin onların üzerinde olması bizim için çok çok anlamlı” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.