EVSEL KATI ATIK TARİFELERİ ONLİNE TOPLANTI İLE GÖRÜŞÜLECEK

EVSEL KATI ATIK TARİFELERİ ONLİNE TOPLANTI İLE GÖRÜŞÜLECEK

Antakya Belediyesi 2021 Yılı Evsel Katı Atık bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Covid-19 salgını nedeni ile toplantının Zoom uygulaması ile online olarak yapılacağı belirtildi. 

Program detayları hakkında Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Atık su altyapı ve evsel katı atık bertaraf tesisleri tarifelerinin belirlenmesinde uygulanacak usul ve esaslara ilişkin yönetmelik 27 Ekim 2010 tarih ve 27742 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmış ve aynı tarihte de yürürlüğe girmiştir. Söz konusu yönetmelik kuruluş, birlik, yönetim, idare ve yöneticilere bu konuda yetki ve görevler vermiş, yükümlülükler getirmiştir. 

Ayrıca yönetmeliğin 23.maddesinde “2872 sayılı Çevre Kanunu’nun” 11. Maddesinde; “Belirtilen idarelerce ve Belediye Meclisince, Atık Su ve Evsel Katı Atık Tarife Ücretleri kararı alınmadan önce halkın önerilen tarifeler ve esasları hakkında bilgilendirilmesi, görüş ve önerilerinin alınması maksadıyla ücretlerin hangi esaslar çerçevesinde belirlendiği, hangi ana maliyet kalemlerinin dikkate alındığını, geçmiş yıllardaki maliyetleri planlanan yatırım programını ve önerilen tarifeleri içerecek bir rapor hazırlanır.” denilmektedir. 

Bu nedenle; Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı katı atık idaresi olarak, “2021 Yılı Evsel Katı Atık Tarifeleri” ile ilgili raporunu hazırlamış olup halkımızın, kamu kurum ve kuruluşlarının ve özel şirketlerin görüşlerini almak ve bilgilendirmek için, COVID-19 nedeniyle 13.11.2020 tarihinde saat 14:00.’da Online olarak toplantı yapılacaktır.  

Aşağıda belirtilen giriş adresinden ücretsiz giriş yapılarak online olarak yapılacak online toplantıya katılmanız önem arz etmektedir. 

Toplantıya katılamayacak olanlar gencogluozgur@gmail.com adresine mail yolu ile de görüş ve önerilerini iletebilirler.” 

Bağlantı için gerekli bilgiler; 

Zoom Bağlantısı 

Toplantı Giriş ID: 860 9425 0799 

Toplantı Giriş Bağlantısı: https://us02web.zoom.us/j/86094250799  

 Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.