YAYLADAĞI’MIZIN YARINLARI BUGÜNDEN GÜZEL OLACAK

YAYLADAĞI’MIZIN YARINLARI BUGÜNDEN GÜZEL OLACAK

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Yayladağı’nın yarınları bugünden daha güzel olacak sloganı ile ilçe genelinde temaslarını sürdürüyor. İlçeye 3 yıllık sürede imza projeler kazandırarak vatandaşların gönüllerinde taht kuran Başkan Yalçın, MHP İlçe Başkanı Celal Atmaca, Belediye Meclis Üyesi Adayları, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Ülkü Ocakları gençleri ile birlikte; ilçeye bağlı Karacurun, Yeşiltepe, Çaksına, Kösrelik, Şakşak, Sungur ve Sürütme Mahalleleri’nde kendisini coşkuyla karşılayan vatandaşlarla buluştu.

Yayladağı’na çok sayıda kalıcı eser kazandırdıklarını kaydederek, aynı hizmetlerin önümüzdeki 5 yılda devamı için vatandaşlardan destek isteyen Başkan Yalçın, aynı zamanda yerel hizmetlerin üzerine büyükşehir belediyesi eliyle çok sayıda hizmetin eklenmesi için de Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni Mehmet Öntürk’e kazandırmak için Yayladağı’na tek yürek olunması çağrısında bulundu.

YAYLADAĞI VE HBB GERÇEK BELEDİYECİLİĞE KAVUŞACAK

Devletin tüm imkanlarının seferber edildiği Hatay’da yerel belediye olarak bütçenin çok daha ötesinde hizmeti Yayladağı’na kazandırdıklarını kaydeden Başkan Yalçın; “Biz üzerimize düşen görevleri ziyadesiyle yaptık. Ancak büyükşehir desteği olmazsa tüm hizmetler eksik kalıyor. Mevcut HBB yönetimi ilçemize bugüne kadar hiçbir şey kazandırmadığı gibi bugünden sonra da hiçbir hizmet kazandırmayacak. Biz Yayladağı’mızın yarınlarının bugünlerimizden daha iyi olması, gençlerimize daha güzel bir Yayladağı emanet etmek için Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanmalıyız.

Bu sebeple tüm hemşehrilerimizden Yayladağı Belediye Başkanlığı seçimlerinde bize, Hatay Büyükşehir Belediyesi seçiminde ise Mehmet Öntürk’e tam destek vermelerini rica ediyorum” dedi. Başkan Yalçın, kadınlara, gençlere ve tüm vatandaşlara dönük projelerin devamı için Cumhur İttifakı kadrolarının göreve gelmesi gerektiğini hatırlatarak 31 Mart’ta tüm vatandaşlardan destek beklediğini kaydetti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.