EXPO PROJESİ GÜME GİTTİ!

EXPO PROJESİ GÜME GİTTİ!

MİLYONLARCA LİRA NEREYE GİTTİ?

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın 3 yıldır övünerek anlattığı Hatay EXPO projesinin ertelendiği açıklandı. Yapılan açıklamada her ne kadar 1 yıl ertelendiği söylense de  bu projenin hayata geçirilmesine EXPO uzmanları ihtimal vermiyor. EXPO projesine bu güne kadar hiçbir yabancı ülkeden hiçbir firmanın müracaat etmediği bir yıllık ertelemenin bu yüzden yapıldığı ifade edildi. Hatay da EXPO altyapısının hazır olmadığını ,konaklama kapasitesinin yetersiz olduğunu ,sembol yatırımların yapılmadığını belirten EXPO uzmanları” HBB bu projeye amatör bir anlayışla başladı, uzmanlardan yardım almadı dolayısıyla bu projenin sekteye uğrayacağını biliyorduk dediler.” EXPO projesini 7 yıla yakın süre içerisinde başarısız hizmetlerini örtbas etmek için Başkan Savaş’ın bu projeye sarıldığını ifade eden siyasi çevreler Antalya gibi bir turizm cenneti iki yıl önce bu projeyi başaramadıysa HBB’nin başarmasını beklemek hayaldir “ dediler.Buna karşılık EXPO 2021 için 2 yıldır üst üste astronomik rakamlarla borçlanan Hatay Büyükşehir’in bu paraların nereye harcadığı merak ediliyor. Bazı HBB meclis üyeleri bu konuda acilen bir araştırma komisyonunun oluşturulması  ve EXPO’ya harcanan paralar konusunda araştırma yapması gerektiğini ifade ettiler.

HATAY MEŞ’ALE GAZETESİ  HAKLI ÇIKTI

Hatay EXPO Projesinin başarısız olacağını Hatay’da yapılmasının imkanları ve şartları olmadığını iki yıldır yaptığı yayınlarla kamuoyunu bilgilendiren HATAY MEŞ’ALE GAZETESİ bu konuda haklı olduğu erteleme kararı ile tescillenmiş oldu.  Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.