FETÖ/PDY TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ÜYESİ Mİ ?

15 Temmuz hain gecede Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ailesinin canına kastetmeye çalışan,Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkma girişiminde bulunan FETÖ/PDY Terör Örgütünün üyesi olduğu iddia edilen Fatih Açıkgöz, FETÖ/PDY Terör Örgütünün Paralarını Oto Galericilik mesleğinden aklamaya çalıştığı ifade ediliyor.

FETÖ/PDY TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ÜYESİ Mİ ?

15 Temmuz hain gecede Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ailesinin canına kastetmeye çalışan,Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkma girişiminde bulunan FETÖ/PDY Terör Örgütünün üyesi olduğu iddia edilen Fatih Açıkgöz,  FETÖ/PDY Terör Örgütünün Paralarını Oto Galericilik mesleğinden aklamaya çalıştığı  ifade ediliyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Tutuklanarak cezaevine girdiği belirtilen Hatay’ın imamlarından olduğu ifade edilen

Tahir Özal ve  oğulları Halit ve Erhan’ın Fatih Açıkgöz ile FETÖ/PDY Terör Örgütünün  paralarını akladığı iddia edildi.

15 Temmuz hain geceden şimdiye kadar nasıl olurda bir ifadeye alınmadığı merak konusu oldu. FETÖ/PDY Terör Örgütü Üyesi olduğu iddia edilen Fatih Açıkgöz’ün  cezaevinde olması beklenilirken halen Oto Galericilik mesleğini ve motorsiklet alım satım mesleğini icra ederek, FETÖ/PDY

Terör Örgütü’ne ait olduğu iddia edilen paraları akladığı ifade ediliyor. Yetkili Mercilerin  bu olayı araştırmasını ve olay hakkında tahkikat yapılması gerektiğini ve olayın incelenmesini araştırılmasının gerektiğini düşünüyoruz.

                      HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.