GAZETECİLERDEN ANTAKYA KAYMAKAMI ABDULLAH AKDAŞ’A NEZAKET ZİYARETİ

GAZETECİLERDEN ANTAKYA KAYMAKAMI ABDULLAH AKDAŞ’A NEZAKET ZİYARETİ
  • 06.11.2025 15:01
  • 0
  • 41
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) üyesi gazeteciler, TGC Hatay İl Temsilciliği olarak Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Akdaş, gazetecileri sıcak ve samimi bir ortamda karşıladı. 

Ziyarette TGC Hatay İl Temsilcisi ve Hatay Mahalli Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Mithat Kalaycıoğlu, TGC Üyesi Haberci Gazetesi- press.tr imtiyaz sahibi Hüseyin Zorkun, TGC Üyesi ve Hatay Bizim Medya imtiyaz sahibi Mithat Öztürk, TGC Üyesi ve Kent Gazetesi- sahibi Muhammed Ali Gazetesi- Hatay ve Söz Gazetesi imtiyaz sahibi Abdullah Temizyürek ile Hatay Son Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Sunar Zeytun hazır bulundu. 

TGC Hatay İl Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye’nin en köklü ve saygın gazetecilik meslek kuruluşu olduğunu vurguladı. Kalaycıoğlu, “TGC, 81 ilde temsilciliği bulunan ve meslek sahiplerinin haklarını savunan bir kurumdur. TGC’ye üye olabilmek için gazetecilik mesleğini hakkıyla yerine getirmek gerekmektedir” dedi.

Kaymakam Abdullah Akdaş ise konuşmasında, Kahramanmaraş merkezli depremin Hatay’ı derinden etkilediğini hatırlatarak, o dönemde koordinatör vali yardımcısı olarak yürüttüğü çalışmalara ve sonrasında Antakya Kaymakamı olarak yürütülen çalışmaların önemine dikkat çekti. Akdaş, “Depremin ardından şehrin yeniden ayağa kalkması için koordineli bir çalışma yürüttük. Konutlar yükseliyor, yollar yapılıyor ve eğitimden sanata birçok alanda etkin çalışmalar sürüyor. Azim ve sabırla Antakya ve Hatay’ı yeniden güçlü bir şekilde ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı. 

Mithat Kalaycıoğlu ziyarette ayrıca, basın ile protokol ve kamu görevlileri arasındaki uyumun memleket için yapılan çalışmalarda önemli rol oynadığını belirterek, “Basın olarak üzerimize düşen görevi, deprem yaralarını sararken yapılan çalışmaları kamuoyuna doğru ve etkin şekilde aktarmak için en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.  Ziyaret sonunda Kalaycıoğlu, Kaymakam Akdaş’a kendi yazdığı Hatay Halk Bilimi isimli kitabını hediye etti. Ziyaret, sıcak bir sohbet ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ