ALTINÖZÜ’NDE DOLU DOLU HAFTASONU

ALTINÖZÜ’NDE DOLU DOLU HAFTASONU

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, haftasonunda düzenlediği etkinliklerle Altınözülülere dolu dolu bir haftasonu tatili yaşattı.

Altınözü’nde gençlere önem veren ve her alanda gençleri destekleyen Başkan Sarı’nın destekleriyle kurulan Altınözü Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinliklerde yüzlerce çocuk önce palyaçolar ile oyun oynadı. Yüz boyama etkinliği ile eğlencenin tadına varan çocuklar ve büyükler daha sonra Gökhan Akar konserinde stres attı. Başkan Rıfat Sarı bizzat katıldığı etkinliklerde vatandaşlarla yakından ilgilendi.

SARI: YETER Kİ ÇOCUKLAR GÜLSÜN

Başkan Sarı gerçekleşen programlarla ilgili açıklamasında; “Sizin yüzünüz yeter ki gülsün tüm gayretimizle yaralarımızı saracağız. Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisimizin 15 Temmuz Milli İrade Parkında düzenlediği etkinliklerle çocuklarımızın yüzünü güldürüyor. Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisimizin 15 Temmuz Milli İrade Parkında çocuklarımıza yönelik düzenlediği açık hava sinemasına değerli sanatçımız Gökhan Akar ile birlikte katılarak enerji dolu gençlerimizle sohbet ettik.

Sevgili genç kardeşlerim, geleceğimiz olan sizler için durmaksızın, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz, bu şehri hep birlikte geleceğimiz için yeniden inşa edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyor, emeklerinden dolayı gençlik meclisimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Gökhan Akar konseri ile zirveye çıkan eğlencenin ardından vatandaşlar, Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya etkinliklerden dolayı teşekkür ettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.