GENÇ KÜTÜPHANEYE KİTAP BAĞIŞI

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Profesör Doktor Nevzat Tarhan, Antakya Belediyesi Genç Kütüphaneye kitap bağışında bulundu.

GENÇ KÜTÜPHANEYE KİTAP BAĞIŞI

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Profesör Doktor Nevzat Tarhan, Antakya Belediyesi Genç Kütüphaneye kitap bağışında bulundu.Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “Üsküdar Üniversitesi kurucu Rektörü, Türkiye’de ilk nöropsikiyatri hastanesi olan NPİSTANBUL Yönetim Kurulu Başkanı ve Tıp Profesörü Nevzat TARHAN, sağlık ve tıp alanında kaynak niteliği taşıyabilecek özelliklerde pek çok yayını Genç Kütüphane okurlarının yararlanması amacıyla bağışladı.

Türkiye’nin en iyi psikiyatristlerinden olan Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın bağışladığı ve içlerinde kendi yazdığı kitapları ve sağlık mecmuaları da bulunan kaynaklar, geleceğimizin teminatı gençlerimizin yararlanmaları amacıyla Genç Kütüphanedeki yerini aldı.Antakya Belediyesi Genç Kütüphane olarak, Prof. Dr. Nevzat Tarhan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.