SAADET PARTİSİ’NDEN ALTINÖZÜ ÇIKARMASI

SAADET PARTİSİ’NDEN ALTINÖZÜ ÇIKARMASI

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Altınözü İlçe Başkanı Mahmut Şan ve beraberindeki partili heyet Altınözü’ne çıkarma yaptı.

Hatay’ın ve Altınözü’nün haklarını TBMM’de sonuna kadar savunan Milletvekili Çalışkan’a, Altınözü’ndeki yapılanmasını tamamlayarak seçimlere tam kadro girecek olan İlçe Başkanı Mahmut Şan’a ve beraberindeki partili heyete Altınözülü vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Heyet, ilk olarak vatanın bekası için şehit düşen Uzman Çavuş Ahmet Diker’in Boynuyoğun Mahallesi’nde ikamet eden şehit piyade ailesini ziyaret etti. Saadet Partisi heyeti ardından Keskincik, Yolağzı ve Akamber Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşları dinledi.

İLK ZİYARET ŞEHİT EMANETİ OLAN DİKER AİLESİNE GERÇEKLEŞTİ

Saadet Partisi heyeti ilk ziyaretini Uzman Çavuş Ahmet Diker’in ilçeye bağlı Boynuyoğun Mahallesi’nde yaşayan ailesine gerçekleştirdi. Milletvekili Çalışkan acılı aileye bir kez daha taziyelerini iletirken, şehit ailelerinin acısını her daim içinde yaşadığını belirtti. Şehitlerin bu ülkenin varlığı ve birliği için toprağa düştüğünü kaydeden Milletvekili Çalışkan, depremde hayatını kaybeden vatandaşları ve tüm şehitleri rahmetle yad etti. Milletvekili Çalışkan ve beraberindeki partili heyet anlamlı ziyaretin ardından Keskincik, Yolağzı ve Akamber Mahalleleri’ne ziyaret gerçekleştirdi.

ÇALIŞKAN: VATANDAŞIMIZIN DERDİNİ BİZ ÇÖZERİZ

Saadet Partisi Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Altınözülü vatandaşların çok fazla sorunlarının olduğunu bildiklerini, ancak bugünkü ziyaretlerle bu durumun açıkça ortaya konulduğunu belirtti. Çiftçisinden emeklisine, öğrencisinden memuruna herkesin dertlerinin bulunduğunu kaydeden Çalışkan; “Saadet Partisi emeklinin, emekçinin, öğrencinin, çiftçinin ev hanımının, işverenin herkesin partisidir. Biz bugün Altınözü’nde farklı kesimleri dinledik. Hepsinin benzer sorunları var. Ancak ekonomi temelli sorunlar çoğunlukta ve ortak sorun ekonomi. Milletin cebine giren para anında buhar oluyor. Ay sonu gelmiyor. Verilen zam, vergilerle ve raflardaki ürünlere gelen fahiş zamlarla ayın ortasına dahi ulaştırmıyor. Vatandaşlarımızın derdini biz çözeriz diyor ve projelerimizi vatandaşlarımıza aktarıyoruz. İnşallah Saadet Partisi yeniden meclise girdiği gibi belediyelerde de söz sahibi olacaktır” ifadelerini kullandı.

ŞAN: ALTINÖZÜ’NE SAADET PARTİSİ BAYRAĞI DİKECEĞİZ

Saadet Partisi’nin her geçen gün Altınözü’nde daha güçlü hale geldiğinin altını çizen Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanı Mahmut Şan; “Mahallelerdeki yapılanmamızı tamamladık. 31 Mart seçimlerine tam kadro gireceğiz. Partimizin adını daha fazla vatandaşa ulaştırmak için çalışmalarımızı ilçe teşkilatı olarak sürdürüyoruz. Altınözü’nün sorunlarını biliyor, çözümün de bizimle mümkün olduğunu belirtiyoruz. Bizleri büyük sevgi seli ile karşılayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Milletvekilimiz Altınözü’müzün sorunlarını dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edecektir. Biz Altınözü’müz için çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Tüm vatandaşlara misafirperverlikleri için teşekkür eden Milletvekili Çalışkan ve İlçe Başkanı Mahmut Şan, herkesi Saadet Partisi’ne destek vermeye davet ettiler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.