Meşale Gazetesi

GENÇLERİN ABİSİ RIFAT SARI GENÇLERİ AĞIRLADI

GENÇLERİN ABİSİ RIFAT SARI GENÇLERİ AĞIRLADI

Altınözü Belediye Meclisi’nin aldığı kararla kurulan Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen doğa yürüyüşü yoğun katılım ile gerçekleşti.

Yeni yılın ilk gününde Yunushan Mahallesi Roma Nekropolünden start alan doğa yürüyüşüne Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Altınözü Gençlik Kolları Başkanı Hakan Dönmez, Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, gençler ve aileleri katıldılar. Yunushan Mahallesi Roma Nekropolü ile Kozkalesi arasında bulunan parkurda yürüyen katılımcılar eşsiz manzaranın keyfi eşliğinde bol bol sohbet etme imkanı buldular. Kozkalesi bölgesinde bulunan alanda oynanan oyunlara Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı da katılarak gençlerin heyecanlarına ortak olurken doğa yürüyüşü etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

SARI: GENÇLERİMİZLE EĞLENCELİ BİR GÜN GEÇİRDİK

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı yaptığı açıklamasında: ”Yeni yılın ilk gününde sevgili gençlerle buluştuk. Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisimizin organize ettiği Doğa Yürüyüşü Yunushan Mahallesi Roma Nekropolünden başlayıp Kozkalesi’nde son buldu. Sevgili Genç kardeşlerimiz, İlçemizin tarihi ve turistik yerleri gezerek gönüllerince eğlendiler. “Doğa Yürüyüşü” sonrası genç kardeşlerimizle Kozkalesinde bir araya gelerek hem eğlendik hem sohbet ettik hem de manzaranın keyfini çıkardık. Emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Sarı’ya Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Günün ilk saatlerinde başlayan doğa yürüyüşünde gençler ile birlikte Koz Kalesine gelen Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri tarafından doğum günü pastası sürprizi yapıldı. Yapılan sürpriz karşısında duygulandığı gözlenen Başkan Sarı yaptığı açıklamada: ”Genç kardeşlerim; Bugün bir sürpriz yaparak benim için doğum günü organizasyonu düzenlemişler. Kalpleri pırıl pırıl bu güzel gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz, İyi ki varsınız kardeşlerim. Güzel temennileriniz için teşekkür ediyorum. Hep birlikte nice güzel yıllara. Sağolun, varolun” dedi.Doğa yürüyüşünün finalinde tüm katılımcılara mangalda pişirilen sucuk ekmek ikramında bulunuldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.