HATAY BASIN CEMİYETİ’NDEN BAŞSAVCI ÇELİKKOL’A ZİYARET

HATAY BASIN CEMİYETİ’NDEN BAŞSAVCI ÇELİKKOL’A ZİYARET

Hatay Basın Cemiyeti (HBC) Başkanı Hikmet Otuzbir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Hatay Basın Cemiyeti Başkanı Hikmet Otuzbir, Başsavcı Çelikkol’a görevinde başarılar diledi.Şehrin yeniden ayağa kalkmasında Cumhuriyet Başsavcılığına da önemli görevler düştüğünü kaydeden Başkan Otuzbir, “Şehrimiz siz değerli devlet büyüklerimizin sayesinde en sağlıklı şekilde ayağa kalkacaktır. Bu süreçte Hatay basını ve Hatay Basın Cemiyeti olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı cemiyet başkanı Hikmet Otuzbir’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, devletin gücü ve imkanlarıyla bu zor zamanları en hızlı ve sağlıklı şekilde aşacaklarını kaydetti.

Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kapılarının insanlara sonuna kadar açık olduğunu da ifade eden Çelikkol, “Bu şehrin insanının derdi, sıkıntısı ve yaşadığı problemi aktarabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Deprem sürecinde mağduriyet yaşayan tüm vatandaşlarımız, gönül rahatlığıyla kendilerine muhatap bulabilecek. Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız.” diye konuştu.Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraf karesinin ardından son buldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.