Ayşe Kurtuluş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ayşe Kurtuluş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ayşe Kurtuluş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Spor camiasının ve Hatayspor tribünlerinin sevilen ismi, Ergin Medya Tv Şeref Tribünü program sunucusu Türker Özkaya’nın muhterem annesi ,Hatay’ın köklü ve sevilen ailelerinden Kurtuluş ailesinin kıymetli büyüğü Ayşe Kurtuluş dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Merhume Ayşe Kurtuluş’un cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde yoğun katılım ile kılınan cenaze namazının ardından Antakya Asri Mezarlıktaki aile kabristanına gözyaşları ve dualar eşliğinde defnedildi. Hatay protokol üyeleri,Siyasi parti temsilcileri,İş İnsanları,Resmi kurum müdürleri, Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin, Semerciler Çarşısı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Mehmet Deviren,Hatayspor tribün liderleri,STK temsilcileri,Akraba ve sevenleri cenaze törenine katılarak ailenin acısına ortak oldular.Hatay Zafer Gazetesi olarak Merhume Ayşe Kurtuluş ‘a Allah’tan rahmet kederli ailesine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz. HABER: FADİME  ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.