ŞANS ÇİÇEĞİNİZ  “KOKİNA’’ SAHNEDE

ŞANS ÇİÇEĞİNİZ  “KOKİNA’’ SAHNEDE

Bir efsaneye göre Kokina  çiçeği alır ve 1 sene boyunca onu korursanız; çiçeğiniz 1 sene içerisinde solmaz veya çürütülmez ise sonraki sene bir ev sahibi oluyormuşsunuz.Tabu bunun yanında bolca şans ve uğur da getirdiğine inanılıyor bu çiçeğin. Kış mevsiminin soğuk, renksiz günlerinde aniden ortaya çıkan bu çiçek tek başına sunum yapıldığı gibi özel saksılarda veya yanına eklenen başka çiçekler ile Aranjman olarak hazırlanıyor çiçeğin efsanesine inananlar  için.Bölgemiz çiçekçilik sektörünün marka kuruluşu Gardenya Çiçek Evi yaklaşan yılbaşı öncesinde şans getirdiğine inanılan Kokina  Çiçekleri ile adeta göz kamaştırıyor.

Kokina çiçek siparişlerinde yoğun bir artış yaşandığını söyleyen Gardenya Çiçek Evi işletmecisi Zafer Cengiz açıklamasında:” Yeşil ve kırmızının muhteşem uyumuyla büyük beğeni toplayan yeni yılın şans çiçeği Kokina çiçeğinin genel anlamda büyük şans getirdiğine inanılıyor.Ve hatta şöylede bir inanış var Kokina çiçeği yıl boyunca solmaz ve kırmızı rengini muhafaza ederse ev veya araba sahibi olunacağı inancı da var. işte böylesine baştan sona şans ifade eden bir çiçek bu. Siparişlerimiz arasında sadece Kokina çiçekleri olduğu gibi özel aranjmanlarda yapmaktayız bu çiçeğimizle. Tüm çiçekçilerde bir hareketlilik yapan Kokina çiçeği uygun fiyatı ile de ilgi görmeye devam ediyor. Fazla suyu sevmeyen ve uzun vade dayanan Yeni Yılın Şans Çiçeği Kokina’nın yılbaşı gecesinde tüm evlerde yerini alacağını tahmin ediyorum. İnstagram sayfamız olan @ antakyagardenyacicekevi sayfamızda sık sık paylaşım yaptığımız Kokina sunumlarını görebilirsiniz.Yılbaşında şans getirdiğine inanılan Kokina çiçeğini almak isteyenleri işyerimize  bekliyoruz.”dedi.

Yeni yılın şans çiçeği Kokina çiçeğini alan vatandaşlar ; Geçtiğimiz yıllarda daha başka çiçekler ile yılbaşına merhaba dediklerini bu yıl ise herkesin yoğun ilgi gösterdiği her yerde gördükleri  şans getirdiğine inanılan Kokina çiçeği aldıklarını ifade ederek bu güzel çiçeğin herkese şans getirmesi dileğinde bulundular. Otogar karşısı  Lunapark yanı  Hatay İstanbul Prime Maal 1 kardeşlik Çarsısı no 65 adresinde faaliyet gösteren Gardenya Çiçek Evi sipariş telefonu 0 537 998 10 99. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.