GEZEREK ÖĞRENECEKLER

GEZEREK ÖĞRENECEKLER

Anlaşmalı ülkeler arasında öğrenci değişim programı ile uluslararası etkileşimin amaçlandığı Erasmus projesi kapsamında Altınözülü öğrenciler Romanya ve Çekya’da çeşitli eğitim programlarına katılacak.

Altınözü Sultan Abdülhamit Han MTAL Hasta ve Yaşlı Bakım öğrencileri 2020-1-TR – 091914 nolu Yaşlı Bakımında Avrupa stajı adlı Erasmus + projesi ile Çekya’nın Prag kentine 11 öğrenci ve Romanya’nın Bükreş ve İlfov kentlerine ise 13 öğrenci ile 21 gün sürecek bir staj çalışmasına katılmak üzere yola çıktılar. 21 öğrenci koordinatör öğretmenleri eşliğinde 4 ayrı kurumda gruplar halinde yaşlı bakım ile ilgili çalışmalar yapıp, uygulama derslerinde öğrendiklerini pekiştiriyorlar.

Rehber hemşireleri eşliğinde hem mesleki becerilerini geliştirip yeni şeyler öğreniyorlar hem de sosyal gelişimlerini destekliyorlar. Ulusal ajans ve Birleşmiş Milletler tarafından hibe ile Desteklenen proje 21 gün sürecek. Bu süre zarfında öğrenciler stajdan arta kalan zamanlarında şehri gezip görüyorlar ve dil becerilerini geliştiriyorlar.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.