LÜTFÜ SAVAŞ, HER TAŞIN ALTINDAN ÇIKIYOR

LÜTFÜ SAVAŞ, HER TAŞIN ALTINDAN ÇIKIYOR

Hatay siyasetinin dönme dolaplarının başında geldiği söylenilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, HBB’de her taşın altından kendisi ve ailesinin fertlerinden birinin çıktığı konuşuluyor. Biz de kamuoyu adına HBB Başkanı Savaş’a soruyoruz.

1-AK Parti’de siyaset yaparken, CHP’ye hangi şartlarda, ne karşılığında geçtiniz?

2-HBB Başkanı olduktan sonra HBB’ye ailenizden veya aile fertlerinizden çalışmak üzere personel aldınız mı? Aldıysanız hangi kuruma ne vasıfla aldınız?

3-EXPO tanıtım ve reklam işlerini size yakın isimlere verdiniz mi? 2 Milyon TL olarak söylenen rakam doğru mu?

4-PKK uzantısı HDP destekli siyasi partiden Milletvekili olan Barış Atay’ı HDP’den aday yapma fikrini siz mi verdiniz?

5-PKK uzantısı HDP Milletvekili seçilen şimdiki İP’li Barış Atay’ın annesini CHP den il yöneticisi olmasını siz mi istediniz?

6-Sayın Savaş, siz üniversitede görev yaptığınız zaman hiç kimseyi farklı siyasi görüşü veya mezhebi nedeniyle fişlediniz mi?

Merak edilen daha yüzlerce soru var. Ancak bitmeyen spekülasyon ve söylentiler arasında aklımızı en çok kurcalayan ve kamuoyunun en çok merak ettiği bu sorulara şahsınız veya görev vereceğiniz bir yetkiliden kamuoyunu doyurucu açıklama bekliyoruz. Bizler kamuoyunun sesi olarak sizlerden doğru bilgi ve sorularımıza yanıt bekliyoruz. Haber: Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.