BU VURDUMDUYMAZLIK NEDEN?

BU VURDUMDUYMAZLIK NEDEN?

Hatay Meş’Ale Gazetesi’nin aylardır dile getirdiği ihmaller zinciri, Hatay’da felaketlerin art arda yaşanmasına neden oluyor.

Aylardır vatandaşın can ve mal güvenliği yönünden tehlike oluşturduğuna vurgu yaptığımız ithal firmalar ve kural tanımaz personelleri, kazalara karışmaya, vatandaşların canlarına kast etmeye devam ediyor. Son kaza Antakya’nın en kalabalık konteyner kentlerinden olan Honda Kavşağı Konya 1. Etap Konteyner Kenti’nde meydana geldi. Hiçbir kural tanımadan aşırı demir yükü ile binlerce kişinin yaşadığı, yüzlerce aracın hareket halinde olduğu trafiğe dalan dikkatsiz sürücünün kullandığı TIR yola devrildi. TIR’daki demir yükü yola saçılırken, şans eseri hiç kimsenin burnu dahi kanamadı.

DAHA NE ZAMAN GEREKLİ CEZALAR KESİLECEK?

Hatay’da yüzlerce kazaya karışan, onlarca can alan firmalara şimdiye kadar hiçbir cezai işlem uygulanmazken, vatandaşlar, Hatay Valiliği başta olmak üzere belediyelerin ve güvenlik güçlerinin ne zaman harekete geçeceğini merak ediyor. Hatay’da istedikleri gibi at koşturan Cumhurbaşkanlığı ve Hatay Valiliği tarafından konulan kurallara hiçbir şekilde uymayan, kural tanımayan ithal firmalara dur denilmesini isteyen vatandaşlar, konuyla ilgili şikayetlerini sıraladılar.

ÖNLEM ALINMASI İÇİN VATANDAŞ CANINDAN MI OLMALI

Hatay’da son 1 hafta içinde meydana gelen 3. Büyük kaza olan Honda Kavşağı Konya Konteyner Kenti’nde meydan gelen kazanın son olmasını isteyen vatandaşlar, “Halkın canı bu kadar ucuz olmamalı. Hatay Valiliği’ni kamera önünde değil, gerçekte de kuralları uygulamaya davet ediyoruz” dediler.

Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.