GÜNEYDOĞU’NUN “FATİH”İ DENGELERİ ALT-ÜST EDİYOR
İKTİDARI KISKANDIRAN M. FATİH BUCAK URFA’YI FETHETTİ

GÜNEYDOĞU’NUN “FATİH”İ DENGELERİ ALT-ÜST EDİYOR<br>İKTİDARI KISKANDIRAN M. FATİH BUCAK URFA’YI FETHETTİ

Güneydoğu Anadolu’nun en kalabalık aşireti olan Bucak Aşireti’nin lideri olması dolayısıyla tüm siyasi partilerin aday olması için yoğun kulis uyguladığı Mehmet Fatih Bucak, Şanlıurfa’da dengeleri alt-üst etmeye devam ediyor.

Tüm siyasi baskılara rağmen Şanlıurfa halkının hakkını söke söke almak, hiçbir parti boyunduruğu altına girmemek için tek başına tüm siyasi partilerden daha büyük güce ulaşarak Şanlıurfa’nın bağımsız milletvekili adayı olan Mehmet Fatih Bucak, iktidar partisini dahi kıskandıran oy potansiyeli ile Şanlıurfa’yı yeniden fethediyor. Her ziyaretinden büyük destek almayı başaran Bucak’ın ziyaretleri mitinge, destekler ise sevgi seline dönüşüyor.

“AĞALARIN AĞASI BUCAK” TEK BAŞINA TÜM SİYASİ PARTİLERE MEYDAN OKUYOR”
Vatandaşların sivil hayatında dahi sevgi seline uğrayan ve milletvekili olması yönünde sürekli telkinler alan Bucak, Şanlıurfa’da siyasi partilerin de üzerinde gösterilen oy oranı ile tek başına tüm siyasi partilere meydan okuyor. Şanlıurfa halkının prensi konumunda bulunan ve sözünün ağırlığı bulunan Mehmet Fatih Bucak’a tam destek çıkan Şanlıurfa’daki yüzlerce aşiret lideri de Şanlıurfa’nın öz evladı olan Mehmet Fatih Bucak’ı TBMM’de görmek için tüm imkanlarını sahaya seferber ediyor.

BUCAK, CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE ERDOĞAN’A TAM DESTEĞİNİ İLAN ETTİ
Güneydoğu’nun en köklü aşiretinin reisi olan ve bulunduğu bölgede PKK ile savaşan tek lider olmasına rağmen terörü dize getirmeyi başaran Mehmet Fatih Bucak, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkenin birlik-beraberliği yolunda ülkeye çok büyük katkılar sunduğunu da sözlerine ekleyerek, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini ilan etti.

ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETLERİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
Şanlıurfa’nın en sevilen isimlerinin başında gelen Bucak’ın her ziyareti miting havasında geçiyor. Sık sık vatandaşları ve esnafları ziyaret eden Bucak, yoğun ilgiyle karşılaştığı ziyaretlerdeki hitaplarını kısa zamanda toplanan geniş kalabalığa karşı yapıyor. Şanlıurfa’ya çok büyük katkılar sunan işletmelerin sahibi olarak çok sayıda vatandaşa iş imkanı sunarak bölge halkının takdirini kazanan Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili adayı Mehmet Fatih Bucak, Şanlıurfa halkının tam desteğini almasının yanı sıra ünlüler camiasından da destek almaya devam ediyor. Son olarak tanınmış sanatçı İzzet Yıldızhan, yakın dostu olan M. Fatih Bucak’ı desteklemek için İstanbul’daki yoğun işlerini bırakarak Şanlıurfa’ya kamp kurdu. Fatih Mehmet Bucak’ın seçim ofisine ziyarette bulunan Yıldızhan, uzun süredir görüşemediği dostu Bucak’la hasret giderdi. Ziyaret sırasında Yıldızhan, Bucak’a desteklerini sundu ve seçimlerde başarılar dileyerek her daim yanında olduğunu belirtti ve kendisini sevenlerden Fatih Bucak’a tam destek olmalarını istedi.

SİYASET DÜNYASINDA BİR İLK! SEVENLERİ KENDİSİ ADINA SEÇİM BÜROLARI KURUYOR
Siyaset arenasında daha önce görülmemiş bir sevgi seline uğrayan ve milletvekili olması için Urfa halkının seferber olduğu Mehmet Fatih Bucak’a destek olmak için sevenleri ve dostları, Şanlıurfa’nın muhtelif bölgelerinde çok sayıda seçim bürosu açtı. Kendisi adına Şanlıurfa’da 5 adet seçim bürosu açılan Bucak, iktidar partisinin dahi erişemediği güce erişerek Şanlıurfa halkının gönlündeki vekil olmayı başardı.

ŞANLIURFALILARIN KARDEŞİ URFA’NIN GÜR SESİ MEHMET FATİH BUCAK
Şanlıurfa’nın öz evladı olarak halk arasında Şanlıurfalıların öz kardeşi olarak nam salan, daima yanlarında olduğu esnafların sorunlarını ilk ağızdan dinlemek üzer her fırsatta esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Bağımsız Milletvekili adayı Bucak’a ziyaretleri sırasında caddede karşılaştığı halk büyük ilgi gösterirken bazı esnafında ısrarla ikramda bulunmak istemesi dikkat çekiyor. Gittiği her yerde büyük bir sevinçle karşılanan Bucak, gördüğü ilgi karşısında ziyaret ettiği esnafa ayrıca teşekkür ederek 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde destek istiyor.

TEK BAŞINA BİR PARTİ “MEHMET FATİH BUCAK” TBMM’YE EMİN ADIM
Şanlıurfa’nın sorunlarını en iyi bilen isimlerin başında gelen ve bu sorunları çözebilecek tek isim olarak dikkat çeken M. Fatih Bucak’ın birçok partinin yarıştığı kentte seçim sonuçlarını etkilemesine ve Şanlıurfa’dan rekor oy alarak TBMM’ye girmesine kesin gözüyle bakılıyor. 14 Mayıs’a dek Şanlıurfa’yı karış karış gezerek 14 ilçede bulunan 1439 mahalleden tam destek alarak TBMM yolunda emin adımlarla ilerliyor. Şanlıurfalıların tek ses, tek yürek olarak tam destek verdikleri cesur yürek Mehmet Fatih Bucak, Şanlıurfa’nın ve Şanlıurfalıların hakkını aramaya, şimdiye dek gelmeyen hizmetleri kente kazandırmak için Ankara’ya tam istikamet yürüyor. Yolun açık olsun koca REİS…….

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.