BAŞKAN YAVUZ “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN”

BAŞKAN YAVUZ “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN”

BAŞKAN YAVUZ “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayarak basınımızın ve basın emekçilerinin bu önemli gününü kutladı.
“Basın çalışanlarımız halkımızın haber alma hakkını sağlayarak, toplumun, genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarma adına önemli bir görevi üstlenmektedirler” dedi. Basın Kuruluşları ve Çalışan Gazetecilerimiz; Halkı aydınlatan, iyiyi ve doğruyu gösteren aynı zamanda fikir, düşünce, haberleşme özgürlüğü, insan hakları ve demokrasinin en yılmaz savunucularıdır. Çağımızın en gözde ve önemli mesleğini görev edinen Gazetecililerimiz, her türlü zor şartlarda çalışmayı ve hiçbir zaman yılmadan, usanmadan zaman mefhumu gözetmeksizin görevlerini en şekilde ifa etmeyi kendilerine ilke edinmişlerdir.Bu uğurda gecesini gündüzüne katarak kutsal vazifeyi icra eden bütün basın emekçilerine ve ailelerine sağlık ve mutluluklar diliyorum.” HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.