HALKIMIZLA ARAMIZDA DUVAR OLMAYACAK

HALKIMIZLA ARAMIZDA DUVAR OLMAYACAK

HALKIMIZLA ARAMIZDA DUVAR OLMAYACAK

Cumhur İttifakı Kumlu Belediye Başkan adayı Mehmet Deli seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kumlu’da çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayana kadar vatandaşları ziyaret eden Mehmet Deli, vatandaşların taktirini toplamayı başarıyor.

Kumlu’da Mehmet Deli’ye ayrı bir sevgi seli var iken vatandaşlar şimdiden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Deli’ye şimdiden başkan gözüyle bakıyor.


Seçim ofisinde kabul ettiği vatandaşlardan destek isteyen Mehmet Deli, “Bizler adaylık sürecimizden başlamak üzere şeffaf bir seçim süreci yönetmeye başladık. Kazanırsak da bu süreç böyle olacak. Hep altını çizdiğim gibi, bir kesimin değil, tüm herkesin belediye başkanı olacağız.” dedi. Herkesi kapsayacak bir yönetim anlayışıyla harekete edeceklerini anlatan Mehmet Deli, “Bizim yönetim anlayışımızda hiç kimse kendisini yabancı hissetmeyecek, kimse dışarıda kalmayacak. İlk gün verdiğim sözün arkasında durarak Kumlu’da herkesin rahatlıkla kapısını çalacağı bir başkan olacağım. Vatandaşla, halkımızla aramızda duvar olmayacak.” diye konuştu.  HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.