HASSA’DA DUVAR YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

HASSA’DA DUVAR YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş’ın direktifleriyle ilçede ihtiyaç önceliğine göre duvar yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İlçeye bağlı Yeni Mahalle, Tepebaşı Mahallesi, Gazeluşağı Mahallesi, Yukarıbucak Mahallesi ve Çay Mahallesi’nde çalışmalar devam ediyor. Ayrıca Haydarlar Volkanik Göl alanında da çalışmalar devam ediyor.

DUVAR VE YOL ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Yol genişletme ve çevre düzenleme çalışmalarımızın adresi Yeni Mahalle oldu. Çalışmalarımız esnasında vermiş olduğumuz rahatsızlık dolayısıyla Mahalle Muhtarımız Mehmet Ali Yasar ve mahalle sakinlerinden özür dileriz. Daha önce büyük çoğunluğunu bitirmiş olduğumuz Tepebaşı mahallemizde eksik kalan kısımlar için çalışmalarımızı başlattık. Sokaklar daha temiz, düzenli ve geniş duruma getirmek için çalışıyoruz. Gazeluşağı mahallemizde dar sokakları genişletiyor, taş duvarlar yerine briket duvarlar örüyo,  çevre düzenlemesi çalışmaları yapıyoruz. Yukarıbucak Mahallesinde daha önce bir kısmını tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduğumuz yol genişletme çevre düzenlemesi çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Çay mahallemizde çevre düzenlemesi,  duvar ve yol genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Mahalle Muhtarımız Kenan Çamcı başta olmak üzere çalışmalar nedeniyle vermiş olduğumuz rahatsızlık sebebi ile mahalle sakinlerinden özür dileriz.

HAYALİMİZ GERÇEK OLUYOR

Haydarlar Volkanik Gölünde de sizler için çalışıyoruz. Hayalimiz gerçek oluyor. Yıl 12 ay su tutma kapasitesi arttırıldı. Su olmaması dolayısıyla kuş türlerinin göçleri engellendi, Bir çok çeşit balık türü göle bırakıldı, Endemik bitki türleri canlılığı korundu. Yürüyüş yolları yapıldı. Kamelyalar yerleştirildi, Mescit abdesthane, Lavabo Tuvalet bitmiş durumda. Çimlendirme çalışmaları, Kamelya sayısı arttırma, Piknik için yardımcı malzemeler(mangal vs.) büfe çalışmaları devam etmektedir” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.