HASSA’YA KARA MEHMET’İN ELİ DEĞİYOR

HASSA’YA KARA MEHMET’İN ELİ DEĞİYOR

Hassa Belediye Başkan ve BBP Hassa Belediye Başkan Adayı Mehmet Karataş, elini attığı her yeri güzelleştirmeye devam ediyor.

Başkan Karataş, ilçede sorunlu tüm alanlarda bakım, onarım ve yenileme çalışmaları için ekiplere talimat verdi. İlçede vatandaşların düzenlenmesini istediği alanlarda hızlı şekilde çalışma yaptıran Başkan Karataş, ilçedeki sorunların düzeltilmesini sağladı.

HASTANE YOLU, DURAKLAR, YOL BAKIM ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hassa Belediyesi’nden Başkan Karataş’ın gerçekleştirdiği çalışmalara yönelik açıklamada; “Ardıçlı Mahallemizde vatandaşlarımız için ihtiyaç noktalara yolcu bekleme duraklarını yapmaya devam ediyoruz. Yeni Devlet Hastanemizin otopark alanının düzenlemesini gerçekleştiriyoruz. Ardıçlı Mahallemiz Sağlık Ocağı evi dış kapı montajını bugün itibariyle bitirdik. Hem sağlık çalışanlarımıza hem vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Belediye Başkanımız Mehmet Karataş’ın talimatlarıyla Yozgat- Giresun geçici esnaf çarşısı yaya bağlantı köprüsü taleplerini değerlendirdik, hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Bugün itibariyle tamamlıyoruz. Yağışlar dolayısıyla bozulan Aktepe Ebelikli yayla yolunu düzenleme çalışması gerçekleştiriyoruz” ifadelerine yer verildi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.