HATAY DEVLET HASTANESİN’DE PERSONEL TEYAKKUZ’DA

HATAY DEVLET HASTANESİN’DE PERSONEL TEYAKKUZ’DA

Pandemi, Yoğun Bakım, Acil Hekimleriyle Toplantı

Hatay Devlet Hastanesi’nde normal mesai saatleri bitiminde, hastanenin pandemi, yoğun bakım ile acil birimindeki hekimler ve sorumlular, Pazartesi günü geç saatlere kadar toplantı gerçekleştirdi.

Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, mesai saatleri sona erdikten sonra, Başhekimlik toplantı salonunda; Pandemi servisleri sorumlu hekimleri, yoğun bakım ve acil servislerin sorumlu hekimleri ile Romatoloji Uzmanı ve ilgili idarecilerin katılımıyla, pandemi süreci değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantı, sorumlu hekimlerin Başhekim Dr. Bayrakçıoğlu’nu pandemi uygulamaları ve işleyişleri konusunda bilgilendirmeleri sonrası, Başhekim Dr. Bayrakçıoğlu’nun değerlendirmeleriyle toplantı sona erdi.

Hatay Devlet Hastanesi’nde, dün de bir başka önemli toplantı yapıldı. Edinilen bilgiye göre, Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, Başhekim Yardımcıları ve Hastane Yönetimi ile birlikte, hastanenin sağlık hizmeti sunulan poliklinik alanlarına, sterilizasyon, ameliyathane ve çeşitli alanlara ziyaret gerçekleştirdi. Başhekim, beraberindeki heyet ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, halka sunulan sağlık hizmetleri hakkında görevli sağlık çalışanlarından genel bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu.

Başhekim Dr. Bayrakçıoğlu, ziyaretlerini tamamladıktan sonra, sağlık çalışanlarına gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek alanlardan ayrıldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.