BAŞKAN YALÇIN, VALİ MASATLI’YA YAYLADAĞI’NI TANITTI

BAŞKAN YALÇIN, VALİ MASATLI’YA YAYLADAĞI’NI TANITTI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeyi ziyaret eden Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya ilçenin gelişimini aktardı.

Deprem öncesinde, deprem süreci ve sonrasında yapılan çalışmaları Vali Masatlı’ya aktaran Başkan Yalçın, devam eden hizmetler konusunda da bilgilendirmelerde bulundu. Kısa zamanda önemli mesafe kat ederek kültür, sanat ve spor kenti olmayı başaran Yayladağı’nda bu alandaki hizmetleri Vali Masatlı’ya aktaran Başkan Yalçın, ayrıca Vali Masatlı ile birlikte vatandaşları da ziyaret etti.

İLK ZİYARET YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NE

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Yayladağı temasları kapsamında ilk ziyaretini Yayladağı Belediyesi’ne gerçekleştirdi. Ziyaretinde Vali Masatlı’yı Başkan Yalçın’ın yanı sıra Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe, İlçe Başkanı Doğan Gürlen ve İlçe Kurum amirleri karşıladı.

İlçedeki çalışmalar ve uygulamaya konulacak projeler hakkında Vali Masatlı’ya bilgi veren Başkan Yalçın, daha sonra Vali Masatlı ile birlikte  ilçe esnaflarına ziyarette bulundu. Esnaflarla sohbet ederek gündemi değerlendiren Vali Masatlı, esnaflara bereketli işler dileklerinde bulundu. Vali Masatlı, esnaflara devletimizin tüm kurumları ile halkın yanında olduğunu, deprem sonrası süreçte yaraları birlikte saracaklarını ifade etti.

VALİ MASATLI’DAN HİZMETLERE TAM NOT

Esnaf ziyaretlerinin ardından Vali Masatlı, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın yoğun gayretleriyle ilçeye kazandırılan hizmetleri yerinde inceledi. Tüm hizmetlerin halkın yararına olduğunu belirten Vali Masatlı, hizmetlere tam not verdi. Vali Masatlı ilk olarak Sosyal Market alanı ve Kadın Kooperatifini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Masatlı burada, “Kadınlarımız, her alanda olduğu gibi ülkemizin ekonomisine de katkıları takdire şayandır” açıklamasında bulundu.

Karamağara bölgesinde “Doğu Akdeniz’de Dalış ve Yat Turizminin Geliştirilmesi Projesi” alanını yerinde inceleyen Vali Masatlı, bu projenin de tamamlanması için kendisinin de destek olacağını belirtti. Bölgenin turizm potansiyeline çok büyük katkı yapacağını belirttiği projenin Yayladağı için öneminin farkında olduğunu belirten Vali Masatlı, Başkan Yalçın’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek ziyaretlerini tamamladı. Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Vali Masatlı’ya ziyaret, destek ve teveccühlerinden dolayı teşekkür etti.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.