HATAY SAADET’TE EĞE GÜVEN TAZELEDİ 

HATAY SAADET’TE EĞE GÜVEN TAZELEDİ 

Saadet Partisi 7. Hatay İl Olağan Kongresi HATMEK salonunda büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Mustafa Eğe güven tazeleyerek yeniden il başkanlığına seçildi. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Saadet Partisi GİK Üyeleri Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Mesut Dağ ve Çelebi Keyhıdır, Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Adana İl Başkanı Hasan Şaybak, Saadet Partisi Osmaniye İl Başkanı Osman Eroğlu, Hatay Kadın Kolları Başkanı Seda Çiçek, Reyhanlı Tornacılar Oda Başkanı Süleyman Sırrı Ateş, CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Nihat Dağ, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, İYİ parti Reyhanlı İlçe Başkanı Serkan Sulu, STK ve Oda başkanları ve partililer büyük ilgi gösterdi.

ARIKAN:  KONGREMİZ PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN  

Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan kongredeki   konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün bereketli toprakların merkezindeyiz. Hatay barışın, birlikte yaşamın şehridir. Bu vesileyle kongremizin Hatay’a ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyor, herkesi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.” 

ÇALIŞKAN: SAADET KÖKTEN ÇÖZÜMÜN PARTİSİDİR

Kongrede söz alan Saadet Partisi GİK Üyesi iş insanı Prof. Dr. Necmettin Çalışkan; “Bugün Türkiye’nin her yerine dağılan Suriyeliler Hatay üzerinden yurda geçiş yaptı. Köprü görevi gören kentimiz acıların merkezinde yer aldı. Bunlar yetmezmiş gibi şu anda Hatay siyasi çekişmelere sahne oluyor. İktidar ve muhalefetin kısır çekişmelerinden herkes bıktı. Artık Hatay’da kamu yatırımlarından istifade etme vakti geldi. Son 10 yılda kamu yatırımı olarak sadece stadyum yapıldı. Hatay ülke kalkınmasından faydalanmayacak mı? Artık bunlara son verme zamanı geldi. Allah’a şükür ki Saadet Partisi bu konuların çözümünde merkezi konumda. Tüm ittifalar Saadet Partisi’ni yanına çekmek için gayret sarf ediyor. Bilmiyorlar ki Saadet Partisi yama hizmetlerin değil sorunları kökünden çözen bir partidir” ifadelerini kullandı.

EĞE: SAADET İKTİDARI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ  

Kongrede yeniden başkanlığa seçilen İl Başkanı Mustafa Eğe konuşmasında; “İnsanca yaşanabilir daha adil bir Hatay için oluşturacağımız yeni yönetimimizle birlikte önümüzdeki dönemde bütün teşkilat mensuplarımızla büyük bir gayret göstererek şehrimizin, ilçelerimizin, köylerimizin ve mahallelerimizin dertleriyle dertlenip şehrimize dokunan çalışmaları yaparak Saadet Partimizin iktidara gelmesi için çalışacağız. Bu vesile ile büyük bir şölen havasında gerçekleştirdiğimiz kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.Kongre sonunda partiye 40 yılı aşkın hizmeti olan Milli Görüş çınarlarına Onur Plaketi verildi.

BAŞKAN EĞE’NİN “A” TAKIMI BELLİ OLDU

Başkan Eğe’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; “Asil üyeler; Mehmet Harputluoğlu, Mehmet Hocaoğlu, Hamza Çalışkan, Fahri Serdar Özal, Fatih Dökmeci, Bekir Demirkol, Nacmiddin Koşak, Serkan Uğraş, Bekir Türkmen, Ayhan Gümüşsoy, Selami Çekiç, Faysal Subaşı, Mehmet Caynak, Gökhan Savran, Serdar Gönültaş, Abdumecit Uslu, Mehmet İncecik, Mahmut Şan, Hüseyin Aksu.

Disiplin kurulu

İsmet Oğur Okay, Recep Bilgin, Mehmet Meşe

Büyük kongre delegeleri; İsmet Oğur Okay, Mustafa Eğe, Hamza Çalışkan, Mehmet Harputluoğlu, Recep Bilgin, Fahri Serdar Özal, Fatih Dökmeci, Mehmet Şimşek, Serkan Uğraş, Fadıl Koçak, Abdulhadi Bük, Halil Çelik, Necati Börklü, Celil İnan, Atilla Erol, İbrahim Göçmez, Yusuf Çiçek, Ramazan Öksüz, Mehmet Aydoğan, Mustafa Bilgin, Zekeriya Eğe, Mehmet Karagöz, Orhan Kaya, Ayhan Tandır.  Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.