HATAY HALKI VALİ MASATLI’NIN YANINDA: “HATAY VALİSİ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

HATAY HALKI VALİ MASATLI’NIN YANINDA: “HATAY VALİSİ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

Geçmiş dönem HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın kaybettiği seçimin sorumlusu olarak Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı işaret etmesine Hataylı vatandaşlar “DUR” dedi. Hatay’da yerel bir televizyon kanalına bağlanarak kaybettiği seçime kılıf bulmaya çalışan Savaş, Vali Masatlı ile ilgili haksız ithamlarda bulundu. Hataylı vatandaşlar, Lütfü Savaş’ın açıklamalarına sert tepki göstererek asıl Hatay halkının hakkını göz ardı eden Lütfü Savaş’tır şeklinde değerlendirmelerde bulundular.

VATANDAŞLAR SAVAŞ’IN VALİDEN ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLİYOR

Lütfü Savaş’ın mağlubiyeti kabul etmesini ve derhal Hatay Valisi Mustafa Masatlı’dan özür dilemesi gerektiğini belirten Hataylı vatandaşlar, “Hatay halkının yeniden ayağa kalkmasının baş aktörü olan, 6 Şubat’tan bu yana 40 yıllık Hataylı gibi mücadele eden Valimiz sayın Mustafa Masatlı, seçimlerde oyunu kullanmak dışında hiçbir şekilde siyasi rol oynamamıştır. Siyasi alanda hiçbir dahiliyeti olmayan, işi yalnızca Hatay’ın ve Hataylıların ayağa kaldırılması olan Valimize yapılan belli odaklar tarafından da planlı bu saldırılar Valimize ve Hatay’ın kardeşlik iklimine büyük zarar vermektedir. Aylardır işi sadece konut, altyapı, üstyapı ve konteyner kentler olan, Hatay’a nasıl daha fazla destek olabilirim diyerek gece gündüz çalışan Valimiz sayın Mustafa Masatlı’yı kaybettiği seçime bahane eden Lütfü Savaş’ın hakkını ararken yenilgisine kılıf bulmak adına kimseyi itham etmemesini rica ediyor ve sayın Valimizden derhal özür dilemesini talep ediyoruz. Hatay Valisi sayın Mustafa Masatlı bizim kırmızı çizgimizdir” ifadelerini kullandılar.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.