‘ÇOCUKLAR GÜLSÜN DÜNYA GÜLSÜN‘

‘ÇOCUKLAR GÜLSÜN DÜNYA GÜLSÜN‘

Ülkü Ocakları İskenderun İlçe Başkanı Alperen Han, ‘Çocuklar Gülsün, Dünya Gülsün’ sloganıyla depremzede çocukları eğlendirmek ve yaşadıkları depremin etkisinden biraz olsun uzaklaştırmak amacıyla etkinlik düzenledi.

Düzenlenen etkinliğe MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, MHP milletvekili adayı Nigar Kaya Özer ve çok sayıda partili katıldı.

Kore Konteyner Kentteki etkinlikle ilgili konuşan Alperen Han “Çocuklar Gülsün Dünya Gülsün sloganıyla yola çıkarak bu haftada Kore Konteyner Kentimizde geleceğimiz olan her çocuğumuzun, depremde hasar gören kalplerini onarmak adına palyaço gösterisi ve yüz boyama etkinliğinin ardından pamuk şeker ve limon dondurma ikramında bulunduk. Etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan MHP il başkanımız sayın Mehmet Fevzi Altay, MHP İskenderun kadın kolları başkanımız Fatma Kaya milletvekili adayımız sayın Nigar Kaya Özer ve teşkilatımızın kıymetli yöneticilerine çok teşekkür ederim.

İskenderun Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak şehrimizde bulunan tüm depremdezede vatandaşlarımızın hiçbir ırk ve mezhep gözetmeksizin daima yanındayız.” Dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.