METYAP PROJE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

METYAP PROJE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Mesleki Eğitim Tanıtma ve Yaygınlaştırma “METYAP” Proje toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, MTEGM Daire Başkanı Süleyman Akgül, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Erol Bilecik Lisesi Müdürü Levent Sekban İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tekdemir, ATSO Komite ve Meclis Üyeleri ile Sektör Temsilcileri katıldı.

 Toplantıyla ilgili ATSO’dan yapılan açıklamada, “Mesleki Eğitim Tanıtma ve Yaygınlaştırma “METYAP” Projesi kapsamında Odamız ev sahipliğinde geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, MTEGM Daire Başkanı Süleyman Akgül, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Erol Bilecik Lisesi Müdürü Levent Sekban İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tekdemir Odamız Komite ve Meclis Üyeleri ile Sektör Temsilcileri katıldı. Toplantıda; Turizm Sektörü, Mobilya Sektörü, Zeytinyağı Sektörü, Ayakkabıcılık Sektörü, Kuyumculuk Sektörü, Nakliye Sektörü temsilcileri sektörlerinde yaşadıkları ara eleman sıkıntılarını ve çözüm önerilerini Sayın Daire Başkanımız ile paylaştılar. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” denildi.

Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.