HATAY İÇİN DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

HATAY İÇİN DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Hatay Heyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı ziyaret etti. AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Kemal Karahan, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak, AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan’dan oluşan heyet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı makamında ziyaret etti.

ÜZERİMİZE DÜŞEN ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ziyaretle ilgili yaptığı bilgilendirmede: “TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanımız Sayın Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay İl Başkanımız Sayın Dr. Mustafa Erdoğan, Hatay Milletvekilimiz Sayın Kemal Karahan, Altınözü Belediye Başkanımız Sayın Rıfat Sarı ve Reyhanlı Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Salman Yumuşak’ı Bakanlığımızda ağırladık. Asrın felaketinin etkilediği kadim şehrimiz Hatay’da yürüttüğümüz faaliyetleri ve üzerimize düşen çalışmaları değerlendirdik.” dedi.

REKLAM ALANI

VERİMLİ BİR TOPLANTI YAPTIK.

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman konuyla ilgili yaptığı bilgiledirmede: “TC. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Işıkhan beyi Vekilimiz Kemal Karahan, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak, AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan’la ziyaret ettik. Depremzede Hatay’ımızın ayağa kalkması için verimli bir toplantı yaptık.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.