HATAY İÇİN KULAÇ ATTI

HATAY İÇİN KULAÇ ATTI

HATAYLI TORPİDO TÜRKİYE 3.’SÜ OLDU

Hatay’ın gelecek vadeden ileride olimpiyatlara katılma hedefi olan genç sporcusu Ömer Şaydak, 100m Sırtüstü branşında 00:58.09 derecesi ile Yıldızlar Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

20-24 Aralık Türkiye Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Yıldız, Genç ve Küçükler Yüzme Şampiyonasında yarışan Ömer Şaydak, başarısıyla Hatay’ı ve kulübünü gururlandırdı. Anne ve babası ayrı olduğu için kendisini büyüten babaannesi ve dedesinide depremde kaybetmişti.Anne Baba ve iki kardeşinide6 Şubat depreminde  kaybeden genç sporcu, depremden önce onu yetiştiren yüzme antrenörü amcasının çabaları ile  Hataylı iş insanı Erol Bilecik’in destekleriyle İstanbul’a yerleşerek spor kariyerine burada devam ediyordu. Fenerbahçe bünyesine katılan genç sporcu, okul ve yüzme hayatına burada devam etmeye başladı. Başarılı sporcu elde ettiği başarılarla Hatay’ı gururlandırmaya devam ediyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.