BU ATÖLYEDE ‘ŞAMPİYON’LAR YETIŞECEK!

BU ATÖLYEDE ‘ŞAMPİYON’LAR YETIŞECEK!

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, İskenderun Teknik Üniversitesi merkez kampüsünde yapımı devam etmekte olan Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde kurulacak Filtre Atölyesi için makine ve teçhizat bağışı ile ilgili protokol imzalandı.

Protokol imza törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra, Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Nurettin Yılmaz ve Meryem Yılmaz ile İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve DOĞAKA Genel Sekreter Vekili Oğuz Alibekiroğlu katıldı.

PROTOKOL İMZALANDI

Valilik İskenderun Çalışma Ofisi’nde Vali Doğan başkanlığında, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından İSTE merkez kampüsünde yapımı devam eden Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde kurulacak olan Filtre Atölyesinde kullanılmak üzere gerekli makine ve teçhizatın Şampiyon Filtre Pazarlama Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından hibe edilmesi ile ilgili protokol imza töreni gerçekleştirildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.