HATAY, MOBİLYACILIKTA MARKA OLMA YOLUNDA

HATAY, MOBİLYACILIKTA MARKA OLMA YOLUNDA

Türkiye’nin yanı sıra bölge ülkelerine ve Afrika’nın çok sayıda ülkesine ihraç edilen Hatay mobilyası, dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor.

Hatay Mobilya İhtisas Sanayi ile mobilyacılığın kaderi değişitken, ilin mülki amirleri de sanayi bölgelerindeki inceleme ve ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Hatay Vali Yardımcısı Erhan Günay ve Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Antakya Marangozlar ve Hızarcılar Oda Başkanı Mehmet Ali Yapar ‘ı ziyaret ederek mobilya sektörü hakkında bilgi aldılar. Hatay mobilyasının ve aksesuar sektörünün, her geçen gün çıtayı daha da yükseğe taşıdığını belirten Vali Yardımcısı Günay, yılın ahisinin de İskenderunlu bir mobilya ustası olduğunu hatırlattı ve Hatay mobilyasının tüm dünyanın dikkatini çekmeye başladığını kaydetti.

YAPAR’DAN GÜNAY VE İMREK’E TEŞEKKÜR

Antakya Marangozlar ve Hızarcılar Oda Başkanı Mehmet Ali Yapar, işyerine ziyaret gerçekleştiren Vali Yardımcısı Erhan Günay ve Ticaret İl Müdürü Halit İmrek’e teşekkürlerini sunarak, Hatay mobilyasının tanınırlığının ve marka değerini arttırılması için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Yapar’ın, heyete işyerinin bölümlerini gezdirmesinin ardından ziyaret sona erdi.

İMREK MOBİLYA SANATINA HAYRAN KALDI

Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, gezdiği işyerindeki sanata hayran kaldığını şu ifadelerle dile getirdi; “Vali Yardımcımız Sayın Erhan Günay ile birlikte Antakya Marangozlar ve Hızarcılar Oda Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yapar ‘ı ziyaret ederek mobilya sektörü hakkında bilgiler aldık. İlimiz, mobilya ve mobilya aksesuarı üzerine marka şehir olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.