HELİKOPTER DESTEKLİ TRAFİK DENETİMİ YAPILDI

HELİKOPTER DESTEKLİ TRAFİK DENETİMİ YAPILDI

Hatay’da İl Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince, vatandaşların güvenli şekilde seyahatlerini sağlamak ve trafik kurallarının ihlalini önlemek amacıyla karadan ve havadan denetim gerçekleştirildi.

Ekipler, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz ve İskenderun ilçelerinde trafik yoğunluğunun olduğu güzergahları havadan ve karadan denetledi.

Jandarma Genel Komutanlığı Havacılık Başkanlığına ait helikopterle yapılan denetimde, trafik kurallarına uymadığı belirlenen araçların sürücüleri uygulama noktalarındaki yer ekiplerine bildirildi.Kontrollerde 829 araç ve sürücüsü denetlendi, emniyet kemeri takmayan, yakın takipte bulunan, seyir halinde cep telefonu kullanan, hız ve şerit ihlali yapan sürücülere para cezası kesildi.

Denetime İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Osman Saygılı ve İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Jandarma Yüzbaşı Barkın Eryılmaz da katıldı.(AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.