HATAY VOLEYBOL GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DESTEK BEKLİYOR

Hatay Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Bekmez, kısa süre içerisinde başarılı bir yol kat ettiklerini söyledi.

HATAY VOLEYBOL  GENÇLİK VE  SPOR KULÜBÜ  DESTEK BEKLİYOR

Kısa süre önce kurulan ve takımın tamamının Samandağlı kızlardan oluşan Hatay Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü bu kısa süre de büyük başarılara imza attı. Henüz bu sene içerisinde, kısa bir süre önce kurulan Hatay Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü, voleybol branşında Hatay’da ve bölgede dereceye girerek, İlimize kupa kazandırdı.Hatay Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Bekmez, kısa süre içerisinde başarılı bir yol kat ettiklerini söyleyerek “2018 yılında kurulup kısa sürede voleybol branşında ilde ve bölgede dereceye girip kupamızı kazandık. Bu yıl Yıldızlar, Gençler ve Bölgesel ligde ilimizi ve güzel ilçemiz Samandağ’ımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Takımımızın tamamı Samandağ’lı kızlardan oluşuyor. Bu bağlamda kulübümüze sponsor arıyoruz. Böylesine başarılı Spor Kulübü ve gençleri destek bekliyor. Hedefimiz, Türkiye Voleybol 2. Liginde İlimizi ve ilçemizi temsil etmek” dedi.
HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.