HATAY KUPADA TUR PEŞİNDE

HATAY KUPADA TUR PEŞİNDE

Süper ligde son maçta 3-3 berabere kalarak zor bir maçı atlatan Atakaş Hatayspor, 6 Aralık Çarşamba günü (bugün) Ziraat kupasında Düzcespor ile karşı karşıya gelecek.

Mersin Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. TFF Ziraat Türkiye Kupası’nın 4. tur müsabakalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlendi.  TFF Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçları 5, 6 ve 7 Aralık tarihlerinde oynanacak. Hatayspor Düzce Cam Düzcespor kupa maçı 6 Aralık’ta (bugün) saat 17.00’de Mersin Stadyumunda oynanacak. Maçı A spor canlı olarak yayınlanacak. Düzce Cam Düzcespor bu maç sonrasında lig maçında haftayı Bay geçeceğinden dolayı bu maçta tam kadro çıkabilir. Kart cezalısı Sedat Cengiz, bu maçta görev alabilecek. Hatayspor’da ise lig maçında kırmızı kart gören Volkan Demirel bugün takımın başında sahaya çıkamayacak.

HATAYSPOR ROTASYONA GİDECEK

Süper ligde üst üste yaşadığı puan kayıpları sonrasında orta sıralardan kopmanın eşiğine gelen Atakaş Hatayspor, tüm dikkatini lige verdi. Bu hafta sonunda oynanacak olan Başakşehir mücadelesi öncesinde as oyuncularını dinlendirmeyi planlayan Volkan Demirel’in bugün ligde forma şansı bulamayan oyunculardan oluşan kadroya şans vermesi bekleniyor. Kaleden forvete kadar tüm mevkilerde rotasyon yapması beklenen Demirel’in maçın gidişatına göre as oyunculara da şans verebileceği öğrenildi.

MÜCADELEYİ DAVUT DAKUL YÖNETECEK

Mersin ilinde oynanacak Hatayspor Düzce Cam Düzcespor maçının hakemleri Davut Dakul, Sedar Soydan, Salih Burak Demirel ve Ömer Faruk Gültekin olarak atandı.

MAÇ BİLETLERİ 100 TL OLARAK BELİRLENDİ

Hatayspor’un Ziraat Türkiye kupası 4.turunda karşılaşacağı Düzcespor maçını izlemek isteyenler 100 TL bilet ücreti ödeyecek. Hatayspor kulübü, 6 Aralık Çarşamba günü saat 17.00’de Mersin stadındaki maça giriş bilet ücretini stadın her yerini, herkes için 100 TL şeklinde sabitledi.

Hatayspor’un Düzcespor’u ağırlayacağı karşılaşma bugün saat 17.00’de A Spor’dan naklen yayınlanacak.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.