HATAY YİKOB’UN YILDIZI AKDAŞ’LA PARLIYOR

HATAY YİKOB’UN YILDIZI AKDAŞ’LA PARLIYOR

Hatay Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı’ndan sorumlu Hatay Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, kendisine bağlı bulunan kuruma tarihinin en güçlü dönemlerinden birini yaşatıyor. Başarılı kariyerinde Hatay’ı yeniden ayağa kaldırma adına önemli bir sorumluluk üstlenen Akdaş, kent genelinde kamu hizmetlerinin 15 ilçeye eşit şekilde dağıtılması, hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi, aynı zamanda 112 acil çağrı biriminin işleyişinde aksaklık yaşanmaması adına gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor.

HATAY YİKOB HİZMETLERİYLE AYAĞA KALKACAK

Hatay Valisi Mustafa Masatlı öncülüğünde depremle yerle bir olan kenti ayağa kaldırmak için canla başla çalışan Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, yıllarca edindiği deneyimi Hatay için harcıyor. Depremle yıkılan kenti ayağa kaldırmakla görevli kurumun başına getirilen Akdaş, afet ve acil durum süreçlerindeki başarılı performansı ile takdir topladı. Kente gelen yardımların düzenli şekilde depolanması ve vatandaşlara dağıtımının yanı sıra kent genelinde süren hizmetlerin takibinin yapılması ve zor zamanlarda en önemli süreçlerden birisi olan kurumlar arası koordinasyonun sağlanması görevini başarıyla yerine getirerek deneyimi ile adından söz ettirdi.

ABDULLAH AKDAŞ HATAY İÇİN ŞANS

Hatay’da başarılı Vali Mustafa Masatlı ile birlikte teşrik-i mesai yaparak daha fazla deneyim kazanan Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, bilgisi, tecrübesi ve iş ahlakıyla Hatay için bir şans olarak nitelendiriliyor. Kent halkı çalışmalarını takdir ettiği Abdullah Akdaş’ın uzun yıllar Hatay’a hizmet etmesini istiyor.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.