İLK DÖNEMİ BAŞARIYLA TAMAMLADIK

İLK DÖNEMİ BAŞARIYLA TAMAMLADIK

İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, yüz yüze eğitimi tüm kararlılıkla devam ettirerek 1. Kanaat dönemini sağlıkla, başarıyla tamamladıklarını söyledi.Bu süreçte destek olan tüm eğitim çalışanlarına, öğrencilere ve velilere teşekkür eden İl Müdürü Çerko, “Kıymetli meslektaşlarıma ve sevgili öğrencilerime bol bol dinlenerek, okuyarak, gelişmeye devam ederek geçirecekleri güzel bir tatil diliyorum.” Dedi.

Tüm eğitim çalışanlarımıza ve desteklerinden dolayı  tüm velilerimize teşekkür ediyorum diyen İl Müdürü Çerko yaptığı açıklamada “Yüz yüze eğitime hasret kaldığımız uzun sürenin ardından gerekli koşullar oluşturularak tüm önlemler alındı ve 2021-2022 eğitim öğretim yılı 1. Kanaat dönemi yüz yüze eğitime geçildi.  Okullar arası imkân farklılıklarını azaltacak ve eğitimde fırsat eşitliğini artıracak bir proje olan “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında Bakanlığımız tarafından gerekli tüm kaynaklar okullara aktarılarak her okulumuza bir kütüphane kazandırıldı ve kütüphanesiz okulumuz kalmadı. Amacı, öğrencilerimize okuma kültürünü kazandırarak öğrencilerimizin sorgulayan, araştıran, analitik düşünen ve bilgi üreten bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, onları hayata ve geleceğe hazırlamak olan bu proje kapsamında ilimizde bir sosyal sorumluluk projesi daha başlatılarak kütüphanelerimize Kitap Toplama Kampanyası başlattık. Bütün hayırseverlerimizi, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi kampanyamıza desteğe davet ederek kütüphanelerimizi zenginleştirerek öğrencilerimizin daha çok kitaba ulaşmasını hedefliyoruz. Yine  bu dönemde odaklanılan  konuların başında öğretmenlerimizin mesleki ve kişisel gelişimlerinin çok boyutlu desteklenmesi yer aldı. Bu platform ilk kez 24 Ocak-4 Şubat 2022 tarihleri arasındaki iki haftalık yarıyıl tatilinde kullanılacaktır. Öğretmenlerimiz  MEBBİS ya da e-Devlet şifreleri ile sisteme giriş yaparak sunulan eğitim konularından birine ya da isterlerse daha fazlasına katılarak günümüz şartlarında kendilerini geliştirebileceklerdir.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.