HATAY’DA KURBAN FİYATLARI BELLİ OLDU

HATAY’DA KURBAN FİYATLARI BELLİ OLDU

Kurban Bayramı yaklaşırken Hatay’daki kurban pazarlarında hareketlilik başladı.

Büyükbaş ve küçükbaş hayvan fiyatları da netleşmeye başladı. Vatandaşlar, bütçelerine uygun kurbanlık bulmak için pazarları araştırıyor. Kurban pazarları için yapılan hazırlıklar devam ederken, Haziran başında kente giriş yapacak kurbanlıkların planlaması yapılıyor. Ayrıca, küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık hayvanların fiyatları da belirlendi. Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarlarında yoğun bir faaliyet yaşanıyor. Çadır kurulumları tamamlanan pazarlarda, büyükşehirlere ulaştırılmak üzere kurbanlıkların getirilmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Hatay’daki kurban pazarlarında aktif bir şekilde devam eden çalışmalar, satıcılar için belirlenen pazar yerlerinin düzenlenmesiyle devam ediyor. Haziran başında kente getirilecek kurbanlıklarla ilgili yetkililer, bu yıl pazara 3 bin büyükbaş ve 4 bin küçükbaş hayvanın getirilmesini beklediklerini açıkladı.

İŞTE YENİ KURBANLIK FİYATLARI

Kurbanlık hayvanların fiyatları, hayvanın türü, yaşı, kilosu, cinsiyeti ve sağlık durumu gibi faktörlere bağlı olarak değişiyor. Büyükbaş hayvanlar için tahmini fiyatlar 90 bin TL ile 180 bin TL arasında değişirken, küçükbaş hayvanlar için ise fiyatların 8 bin TL ile 18 bin TL arasında olması bekleniyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.