EMİNE SAADET ÇARMIKLI OKULUNDAN DERECE

EMİNE SAADET ÇARMIKLI OKULUNDAN DERECE

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu (TAZOF) işbirliği ile düzenlenen Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları turnuvası İskenderun’da yapıldı.

İskenderun Mevlana İlkokulu’nda düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası Ortaokullar düzeyinde beş kategoride yapıldı. Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu öğrencileri 5 kategoride derece yaparak önemli bir başarıya imza attılar. Ortaokullarda Pentago, Kulami, Reversi, Küre, Mangala kategorilerinde düzenlelen yarışmada; Reverside İskenderun Birincisi 8/B sınıfından Tuğba Turhan, Kulamide İskenderun Birincisi 7/E sınıfından Gülbahar Küçük, Mangalada İskenderun Birincisi 7/C sınıfından Muhammed Furkan Taşpınar, Kürede İskenderun Üçüncüsü 5/C sınıfından Alper Öktem ve Pentagoda İskenderun Üçüncüsü 7/E sınıfndan İlknur Karacaer dereceleri ile başarı sağladı.

Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu Müdürü Ömer Güler, “Öğrencillerimizi ve onları zeka oyunları turnuvalarına hazırlayan İngilizce Öğretmenimiz Aydın Alkaya’yı, Destek Sağlayan Müdür Yardımcımızı, öğretmenlerimizi, velilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulunun gurur kaynağı olan bu başarı, okulumuza ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.