HATAY’DAKİ ÖZEL OKUL ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM DESTEĞİ

HATAY’DAKİ ÖZEL OKUL ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM DESTEĞİ

Milli Eğitim Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından deprem bölgesindeki öğrencilere eğitim ve öğretim desteği verilmesine ilişkin tebliğ, Resmi Gazete’de yayımlandı.

2024-2025 eğitim öğretim yılında Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki özel okullarda öğrenim gören ve önceki yıllarda eğitim ve öğretim desteği kapsamına alınıp öğretim kademesini tamamlamayan öğrenciler için, eğitim ve öğretim desteği verilmesine ilişkin tebliğ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlandı.

İLKOKUL, ORTAÖĞRETİM VE LİSELİ ÖĞRENCİLER İÇİN 24-28 BİN LİRALIK EĞİTİM DESTEĞİ

REKLAM ALANI

Buna göre, okul türüne göre her kademede okulun öğrenim süresini aşmamak üzere 2024-2025 öğretim yılında ilkokul kademesinde 2, 3, 4. sınıftaki öğrenciler için 24 bin 600 TL, ortaokul kademesinde 6, 7, 8. sınıf ile ortaöğretim kademesinde 10, 11, 12. sınıfta öğrenim gören her bir öğrenci için ise 28 bin 800 TL eğitim öğretim desteği verilecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.