VALİ DOĞAN, 6. GELENEKSEL BAHAR ŞENLİKLERİNE KATILDI

VALİ DOĞAN, 6. GELENEKSEL BAHAR ŞENLİKLERİNE KATILDI

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Ğiyd Sabatağş (Yumurta) Bayramı kapsamında düzenlenen 6. Geleneksel Bahar Şenlikleri’ne katıldı. Arsuz ilçesinde düzenlenen 6. Geleneksel Bahar Şenlikleri’ne Vali Doğan’ın yanı sıra, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ve birçok vatandaşımız katıldı.

Baharın gelişi, doğanın tekrardan canlanması münasebetiyle yöre insanımız tarafından kutlanan Ğiyd Sabatağş (Yumurta) Bayramı kapsamında düzenlenen ve coşkuyla kutlanan etkinlikte konuşan Vali Doğan, konuşmasında “Toprağın verimliliği, meyvenin ve sebzenin bolluğu bizler için büyük nimetlerdir. Ben bu yılın verimli, bereketli geçmesini temenni ediyorum. İlimiz bu kış güzel yağışlar aldı, inşallah verimli bir sezon geçireceğiz. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel organizasyondan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Birtakım etkinlikler yine ara günlerde olacak, inşallah imkan olursa onların da bir kısmına katılmayı arzu ederim. Herkese hayırlı günler diliyorum.” dedi.

Etkinlik, vatandaşlarımız tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan Vali Doğan’ının protokol üyeleri ile birlikte kurulan stantları gezmesi ve vatandaşlarımızla bir süre sohbet etmesiyle son buldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.