”ÖĞRETMEN, SADECE OKULDA DEĞİL, HER YERDE ÖĞRETMENDİR”

”ÖĞRETMEN, SADECE OKULDA DEĞİL, HER YERDE ÖĞRETMENDİR”

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan Defne’de devam eden Aday Öğretmenlerin eğitimine katılarak Aday Öğretmenlerle Öğretmenlik üzerine bir söyleşi yaptı. 

Nimet Fahri Öksüz MTAL’de devam eden Aday Öğretmenlerin eğitimine katılan Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan Aday öğretmenlere ”Okulda ve Toplumda Öğretmen” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Müdür Gülistan Aday öğretmenlere” Öğretmenlik, severek ve isteyerek yapılması gereken, vicdani sorumluluğu çok büyük olan bir görevdir. Öğretmen sadece okulda ders anlatırken değil, sokakta, mahallede, sosyal alanın her yerinde öğretmendir. Bu sebeple öğretmen kılık kıyafetine, davranışına, konuşmalarına, hal ve hareketlerine, duruşuna dikkat etmek zorundadır. Bizim görevimiz sadece ders anlatmak değildir. Nasıl ki bizim çocuklarımızı okula gönderirken okuldan, öğretmenlerden beklentilerimiz varsa, bizim okuttuğumuz çocukların velilerininde bizden beklentileri vardır. Başarılı olmak için, her çocuğu kendi çocuğumuz kadar önemsemeli, ona göre çalışmalı, iyi bir model olmalıyız.” dedi. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan söyleşinin sonunda Aday Öğretmenlerle sohbet edip, isteklerini dinleyerek başarılar diledi.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.