HALKI PANİĞEMİ SÜRÜKLÜYOR ?

HALKI PANİĞEMİ SÜRÜKLÜYOR ?

Lütfü Savaş, katıldığı bir televizyon programında Hatay’da Corona Virüs vakası (Covid-19) vakası olan bir aile olduğunu ve evde izole edildiğini açıkladı. Savaş, “Hatay’da Corona Virüs vakası (Covid-19) vakası var mı?” sorusuna “Bir ilçemizde duydum, Umreden gelen bir aile, onlarda varmış diyerek İlçeyi söylemeyeyim halk panik olmasın diyerek zaten halkı paniğe sokmuş durumda. Akabinde İlçe ismini vermeyeceğim diyerek adres olarak Hassa ilçemizi gösteriyor, HBB Başkanı Savaş, akıl tutulması yaşarmış gibi ben ilçe söylemedim ki diyerek bir kez daha Hatay halkının aklıyla oynaması tepkilere yol açmıştır. Onun dışında üniversite hastanesinde var diyorlar; ama açıklanmış bir şey yok, açıklanmadığı için biz yok kabul edeceğiz diyerek burada da farklı bir manevra yapmış olması da dikkatlerden kaçmadı.

HASSA İLÇESİNİ ADRES GÖSTEREREK VATANDAŞLARI PANİĞE SÜRÜKLEMİŞTİR

Hassa ilçemizde tanı konmuş bir vaka var, aile şu anda izole edilmiş durumda söylemiyle açıklama yapması ne kadar doğrudur tartışılır. Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı, Sağlık Bakanı, Hatay Valiliği vaka ve vefat edenlerin sayısını Kamuoyu ile paylaşarak daha da önemlisi yer bildirmez iken HBB Başkanı Savaş, Hassa İlçesini adres göstermesi paniğe ve sıkıntıya neden olmuştur.Dünya’da ve Ülkemizde görülen, Corona Virüs vakası Covid-19 salgınının meydana getirdiği bu dönemde insanların hassas bir süreçten geçtiğini Başkan Savaş’ın unutmaması gerektiğini kendisine hatırlatmak isteriz. Kamuoyu ile paylaşılacak bilgileri daha da hassas davranıp halkı paniğe değil, motivasyonunu yüksek tutmasını sağlayacak bilgiler paylaşması daha doğru olacaktır. Hatta şu süreçte Enfeksiyon üzerine branşı olması hasebiyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini icra etmesi dışında asıl branşına yoğunlaşması, insanlara faydalı olması Hatay halkı üzerinde daha da takdir toplayacaktır. Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.