HATAY’IN DERDİ ÖZEL VEKİL’İN DE DERDİ

HATAY’IN DERDİ ÖZEL VEKİL’İN DE DERDİ

TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, Hatay’ın derdiyle dertleniyor, vatandaşın derdine çözüm üretiyor.

İki kişinin toplandığı bölgeye üç olan, Hataylı vatandaşların yoldaşı, arkadaşı olan Milletvekili Özel, her nereye başımızı çevirsek arşımıza çıkıyor adeta. Vatandaşlarla sürekli irtibat halinde olan Özel vekil, iyi kötü gün demeden her daim hemşehrileri ile gönül birlikteliği içerisinde bulunuyor. Yerle bir olan kenti ayağa kaldırma kararlılığında olan Özel Vekil, Ankara’da olduğu gibi Hatay’da da mekik dokuyarak çalmadık kapı bırakmıyor.

HATAYLILAR ÖZEL VEKİL’DEN MEMNUN

REKLAM ALANI

Hatay’da ikinci dönemini geçiren Milletvekili Özel’in her daim yanlarında olduğunu belirten vatandaşlar, Milletvekili Özel’den memnun olduklarını belirttiler. Hatay’ı ayağa kaldırma çabasında olan Vekil Özel’in her daim yanında olduklarını ifade eden Hataylı vatandaşlar, Milletvekili Özel’e çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.