HATAY’IN GURURU SABAHAT ÖZGÜRSOY ÇELİK

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik , 31 Mart Yerel seçimlerinde göstermiş olduğu çalışmalarından dolayı, Hatay halkının gönlünde taht kurmayı başararak Hatay’ın adeta gururu oldu.

HATAY’IN GURURU SABAHAT ÖZGÜRSOY ÇELİK

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik , 31 Mart Yerel seçimlerinde göstermiş olduğu çalışmalarından dolayı, Hatay halkının gönlünde taht kurmayı başararak Hatay’ın adeta gururu oldu. Vatandaşlarınsorunları konusunda donanımı ile her kesimin hayranlık duyduğu Özgürsoy Çelik, sempatik tavırları ile daha şimdiden halkın gönlünde taht kurmayı başardı. Hatay’ın ilçelerine çıkarma yapan Sabahat Özgürsoy Çelik, İlçelerde esnaf ziyaretlerini de ihmal etmeyerek vatandaşların beklentilerini dinledi.
SEÇİMLERDEN SONRADA VATANDAŞLARIMIZI ZİYARET EDİYORUZAK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik yaptığı konuşmada “Bizler AK Parti milletvekilleri olarak seçimden seçime değil seçimlerden sonrada seçim bölgelerimize giderek vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Onların sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Elimizden geldiğince talepleri çözmeye çalışıyoruz. Bundan böyle ziyaretlerimiz daha da sıklaştıracağız” diye konuştu.HABER: Yıldız KIZILDAĞ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.