EĞİTİM BİRSEN İL DİVANI ALTINÖZÜ’NDE TOPLANDI

EĞİTİM BİRSEN İL DİVANI ALTINÖZÜ’NDE TOPLANDI

Başkanlığını İsmail Bayrakdar’ın yaptığı Eğitim-Sen Hatay İl yönetimi, divan toplantısını Altınözü’nde yaptı. Toplantıya Hatay 1 Nolu şubemizin şube yönetimi ve ilçe başkanları katıldı. Toplantıda görev sürelerinin sonuna gelen Altınözü ilçe temsilciliği görevini yürüten Ömer Eşkil ve Kırıkhan İlçe başkanlığını dönemin sonunda emekli olması nedeniyle bırakacak olan Zihni Özdil’e plaket takdim etti. Bayrakdar, iki isme de teşkilata verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundu. Başkan Bayrakdar toplantıda il yönetimine de hitap etti.

BAYRAKDAR: BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Bayrakdar yaptığı konuşmada; “Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu şubemizin şube yönetimi ve ilçe başkanlarından oluşan il divan toplantımızı Altınözü ilçemizin ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Son bir yılı değerlendirdiğimiz verimli bir toplantı oldu. Toplantının sonunda daha önce Altınözü ilçemizde ilçe temsilciliği görevini başarıyla yürüten Ömer Eşkil ve Kırıkhan ilçemizde İlçe başkanlığını dönemin sonunda emekli olması nedeniyle bırakacak olan Zihni Özdil başkanlarımıza teşkilatımıza vermiş oldukları emeklerinden dolayı plaket takdiminde bulunduk. Her iki başkanımıza da örnek kişilikleri, hizmetleri ve başkanlıkları dolayısıyla hasseten teşekkür ediyorum” dedi. Plaket takdiminin ardından program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.