HATAY’IN HİZMETKARI HÜSEYİN YAYMAN

HATAY’IN HİZMETKARI HÜSEYİN YAYMAN

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, tüm mesaisini Hatay’ın ayağa kalkması için harcıyor. Yerle bir olan şehirde meydana gelen depremde 13 yakınını ve binlerce tanıdığını kaybeden Yayman, kenti daha yaşanabilir kılmak adına çalmadık kapı bırakmıyor. Milletvekili Yayman, son olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya gelerek kente kazandırılacak projeleri görüştü.

HATAY KISA SÜREDE AYAĞA KALKACAK

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilgili bakanlıklar ve Hatay Milletvekilleri ile birlikte kentin ayağa kalkması için mücadele veren Milletvekili Yayman, Hatay’ın ayağa kalkmasının teminatı olarak kendisini gösterdi. 10 binden fazla konutun ilk 1 yıl içinde tamamlandığı, binlerce konutun da tamamlanma aşamasına geldiği Hatay için gecesini gündüzüne katan Milletvekili Yayman, bir yandan da ülke genelinde adeta zehir saçan sosyal medya bataklığını kurutmak için yoğun mücadele veriyor. Sosyal mecralar ile ilgili kamuoyuna mesaj veren Yayman amaçlarını şu sözlerle dile getirdi; “Ailenin Korunması, çocuk istismarı, madde kullanımının özendirilmesi konularında Tiktok başta olmak üzere Dijital mecralar yöneticileri ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Dijital Mecraların ahlaki ve etik kurallara uygun olması için büyük mücadele veriyoruz.”

“YAYMAN’IN 15 İLÇEDE İZİ VAR”

 Hatay’ın 15 ilçesinde her fırsatta ziyaretlerde bulunan Milletvekili Yayman, tüm ilçelere kazandırılan hizmetlerde de pay sahibi konumda bulunuyor. Milletvekili Yayman, Hatay’ın ayağa kalkması için Hatay’ın yanı sıra başkentte de çalmadık kapı bırakmazken şehrin yeniden ayağa kalkmasının mimarları arasında yer alıyor. Özellikle 31 Mart seçimlerinde yerel yönetimler ile merkezi idarenin birleşmesinin sağlanması noktasında 15 ilçede yaptığı ziyaretler ve dikkat çeken konuşmalar ile seçimin yönünü tayin eden Milletvekili Yayman, Hatay’ın ve Antakya’nın AK Belediyecilik ile taçlanmasını sağladı.

Seçimlerin ardından ilçelere kazandırılacak projeler konusunda da yoğu çalışmalarını sürdüren Yayman, Hatay halkının beğenisini kazanmayı başardı. 15 ilçedeki hizmetlerde izi olan Milletvekili Yayman, Hatay’ın kalkınmasının yanı sıra dijital mecralar konusunda da yoğun çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.