HATAY’IN ŞAMPİYON KIZLARI ARKADAŞLARINI UNUTMADI

HATAY’IN ŞAMPİYON KIZLARI ARKADAŞLARINI UNUTMADI

Hatay’ın voleybolda adını ulusal arenada temsil eden Rasus Kimya Hatay Voleybol Takımı namağlup şampiyon tamamladıkları ligde kazandıkları kupayı depremde hayatını kaybeden arkadaşlarına adadı.

Arkadaşlarının daima yanlarında olduklarını bildiklerini belirten Hatay’ın şampiyon kızları play-off turlarında ise 1. Lige yükselme şansını kullanamadı ve play-off’u 4. sırada tamamladı. 2. Ligde mücadele eden Mehmet Bekmez’in öncülüğündeki Rasus Kimya Hatay Voleybol Takımı kazandıkları kupayı arkadaşları İrem Kurtoğlu, Dilek Mucuk, Ahsen Baş, Gözde Öztürk, Ece Yürek, Ceren Topal, Elçin Çınar ve Elif Melek’e hediye ettiler.

BAŞANTRENÖR MEHMET BEKMEZ BAŞARILI SPORCULARI KUTLADI

Rasus Kimya Hatay Voleybol kulübü Başantrenörü Mehmet Bekmez elde edilen başarı ve Hatay’ın zor şartlar altında da olsa Türkiye’ye adını duyuran kızları kutladı. Bekmez yaptığı açıklamada; “Hatay il müsabakalarında hem yıldız hem de genç kategorilerinde yapılan ve lige katılan 11 takımın tamamını yenerek ligi namağlup olarak şampiyon bitirdik. Hatay yıldız kızlar ve Hatay genç kızlar kategorisinde Hatay şampiyonu olduk. İlimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edeceğiz. Aynı zamanda bu genç yetenekli kızlarımızla Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde mücadele ediyoruz. Bu sezon tüm imkansızlıklara rağmen 1. Lige yükselme play-off maçlarını puan farkıyla ligi 4. Sırada tamamladık. Şampiyonluğumuzu ve kupamızı 6 Şubat’ta kaybettiğimiz İrem Kurtoğlu, Dilek Mucuk, Ahsen Baş, Gözde Öztürk, Ece Yürek, Ceren Topal, Elçin Çınar ve Elif Melek’e hediye ediyoruz. Tüm kızlarımızı elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyoruz” ifadelerine yer verdi.

Namağlup şampiyon Rasus Kimya Hatay Voleybol Takımı Hatay’ı Türkiye Şampiyonasında temsil edecek. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.