DEFNE ÇİÇEKÇİLİK SEVGİLİLERDEN YİNE TAM PUAN ALDI

DEFNE ÇİÇEKÇİLİK SEVGİLİLERDEN YİNE TAM PUAN ALDI

Uzun yıllardır çiçekçilik sektöründe adında sıkça söz ettiren Defne Çiçeklik vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 14 şubat sevgililer günü dolayısıyla tercih edilen Defne Çiçekçilik oldu.Çeşit çeşit çiçekle sevgililer gününe hazırlanan ve müşterilerine kusursuz hizmet  veren Selçuk  Çıldır’ın işletmeciliğini yaptığı Defne Çiçekçilik sevgililerden yine   tam puan aldı.

Günler öncesinden almaya başladıkları çiçek siparişlerini zamanında adreslerine teslim etmek için tam kadro çalıştıklarını ifade eden Defne Çiçekçilik İşletmecisi Selçuk  Çıldır, siparişlerini Hatay’ın,Türkiye’nin ve Uluslararası bağlantıları ile  Dünyanın bir çok yerine de zamanında ulaştırdıklarının altını çizdi.Çıldır; ”Sektörümüzde yüzleri güldüren 14 Şubat Sevgililer Gününde Defne Çiçekçilik olarak Gül başta olmak üzere,son dönemin en çok tercih edilen çiçeklerinden mini orkidelerimiz,Tropikal çiçeklerimiz,çeşitli boylarda teraryumlarımız ve bol çeşit çiçeklerimiz ile genç çiftlere en iyi hizmeti vermenin mutluluğunu yaşadık.Her bütçeye hitap eden fiyatlarımız ile farkımızı bir kez daha ortaya koyduğumuza inanıyoruz.Bizleri tercih eden tüm sevgililer başta olmak üzere ,kusursuz hizmet için ellerinden gelenin fazlasını sarfeden  tüm personelimize teşekkür ediyorum”dedi. Haber Merkezi 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.