EMNİYET EKİPLERİ DEPREMZEDELERİ BİLGİLENDİRDİ

EMNİYET EKİPLERİ DEPREMZEDELERİ BİLGİLENDİRDİ

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri dolandırıcılık vakalarının yanı sıra uyuşturucunun da kökünü kazımak için depremzedelere yönelik eğitim faaliyetlerini sürdürüyor.

Son olarak çadır ve konteynerkentlerde kalan vatandaşlara ekipler tarafından seminer verildi. İl Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından yapılan açıklamada; “Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 12.07.2023 tarihinde Antakya ilçemizde bulunan Eski Fuar Alanı, Kocaeli ile ASO Konteyner Kentte kalan vatandaşlarımıza Narko Nokta faaliyetleri kapsamımda “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi hakkında ve “UYUMA” uygulaması hakkında bilgi verilmiş, www.narkotikpolisianne.com adresinin tanıtımı yapılmıştır. Ayrıca eğitime katılan vatandaşlarımıza bilgilendirici el broşürleri dağıtılmıştır. Ayrıca SİBERAY Projesi kapsamında Siber Suçlar ve Bilişim konularında seminer verilmiş, bilgilendirici el broşürleri dağıtılmıştır” denildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.