HATAY’IN ŞEFİ ORTADOĞU’DA

HATAY’IN ŞEFİ ORTADOĞU’DA

Birleşik Arap Emirlikleri’nden Katar’a uzanan hatta yeni restoranlar açmaya devam eden Hataylı Şef Burak Özdemir, klasik yapılanmasının dışına çıkarak, farklı konseptleri de hizmet yelpazesine dahil ediyor.İstanbul’da ‘Medeniyetler Sofrası’ adıyla markalaştırdığı restoran zincirini yurt dışına taşıyan, sosyal medyada CZN Burak ismiyle bilinen Hataylı Şef Burak Özdemir, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Katar’a uzanan hatta yeni restoranlar açmaya devam ediyor.

En son olarak, yine Birleşik Arap Emirlikleri’nde gerçekleştirdiği bir restoran açılışı ile dikkat çeken Özdemir, yatırımını Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Özdemir, “CZN Burak Gurme, Dubai Mall’da açıldı. Hayırlı olsun” derken, takipçilerine bir de soru yöneltti. “Sıradaki şubemizi nerede açmamızı istersiniz?”Bu arada, yeni konseptine dair daha önceki bir açıklamasında, “Size, Türk esintileri taşıyan otantik bir kahvaltı sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diyen Özdemir, “CZN Burak Gurme, ülkemin damak tadını temsil etme ve onun özünü, neslimizin her gün tüketmeyi sevdiği modern kahvaltı deneyimine dönüştürme çabamızdır” demişti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.